- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Aktív témák
-
Vigneau
félisten
De gyakorlatilag már ez is két szálon tesztel, ugye? Nem kell kétszer elindítani, mint korábban? Én most kezdtem el futtatni, de ezt figyeltem meg. Itt az Orthos féle izzasztó CPU/RAM tesztnek a Large FFT felelne meg? Mert szokás szerint nem külön szeretnék tesztelni.
Egyedül a GO felirat hiányzik.
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
Ha hiszed, ha nem, de én pl. sokat köszönhetek Neked.
A postjaid olvasva döntöttem úgy, hogy 2.0V helyett csak 1.9V-ot adok a 2*1GB 800-as Zeppelinemnek. Korábban csak 410-ig volt minden teljesen oké, de most 425-ön tesztelek. Az Orthos CPU/RAM immáron 2 órája megy. Régebben 5 mp-ig nem jutottam vele. Igaz, lazítottam is az időzítéseken. De korábban így sem ment a dolog rendesen.
Persze, ehhez kellett még pár dolog, magasabb MCH fesz és a CPU Feature átfésülése. -
Vigneau
félisten
válasz
laragirl83 #3199 üzenetére
A #3158-at olvastad már? Mert ha nem, akkor melegen ajánlom.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- Intel Core i9-9900K - Garancia - Ingyen posta
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest