Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• beteg

őstag

válasz knbs #4797 üzenetére

aközött, hogy semmilyen feszt nem emeltél, mindent auto-n hagytál és aközött, hogy alapfesz, nagy a különbség! a ramodat mindenkép derítsd ki, hogy mennyi a gyári javasolt érték! nem csodálkoznék, ha simán lenne 2.0V és most az auto beállítás nem adna neki annyit, mert az a 680 nagyon harmatos. (feltéve, hogy 1:1 ben van). Azt, hogy milyennek árulja a gyártó, a legtöbb esetben nem látod viszont semmilyen progival, ''csak'' annyi, hogy tényleg megy olyan frekin, olyan időzítésekkel, olyan fesszel. de inkább még többet is általában.
    esély? :) persze! szvsz neked simán kéne mennie 40-50 fokon éjjel-nappal 380as fsb-n, azaz 3420MHz en a prockó és mellé 760on cl3 ban a ram.
    Nem tudom, a freezeren milyen az a gyári ''paszta'', vagy inkább valami sűrűbb anyag? de én tuti nem bíznék benne! én leszedném és tennék rá valami tutit.

(lol, van egy haverom, aki szintén csak így rátette a gyári hűtőt, de nagyon melegedett. mondja, menjek már el, nézzem meg. hátttt :DDD a srácnak rajta volt a műanyag sapka a hűtőről, még azt is rajta hagyta :O :DDD )

• laragirl83

őstag

az, hogy nit ír ki nem zavarjon, boot alatt is illetve win alól a különböző progik SPD által belőtt default adatot írják ki mem sebességre. ez azért van, hogy a komolyabb, gyorsabb ramok is biztosan elinduljanak minden lapban! ez nem bug, nem hiba, ez ilyen!
    példaképpen, nekem is PC6400-as GeIL ramra pc5300-at ír. no para!

• Qru

MODERÁTOR

Feszemelés ügyben: próbáld ki. Adj neki egy kicsit, ha nem stabil akkor vissza mindent és csak a procnak adj kakaót. 45fok bőven jó. 85 fok felett kell csak elővenni a kenőkést. ;]
    Ramot nem ismeri fel rendesen... újabb diagnosztikai programmal is nézd+ és/vagy esetleg egy bios frissítés is segíthet. Alapfesz ügyeben pedig javaslom a gyártó honalpját... :U
    Paszta: ha nem vagy űber tuningos akkor jó a gyári paszta is. Amúgy is max 1-2 fokot számít csak, a paszta minősége. (saját tapasztalat: no name paszta és Zalman paszta)

Aktív témák