Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• attika80

aktív tag

válasz Pietrosz #3378 üzenetére

Te el is olvasod amit irok egyebkent? Volt egy kerdes, hogy mi a kulombseg a 6400 es a 6600 kozott es hogy megeri e az arkulombseg. Erre jott a valasz hogy szorzo es cache a kulombseg es nem eri meg.En ezt kiegeszitettem annyival hogy attol fugg milyen alaplap van hozza. Ha 965-os alaplapja van es arakrol erdeklodik akkor jobban megeri a 6400. Mint ahogy a tesztekben is minimalis kulombseget jelentett a 2-4 mb cache. Tehat mivel arak felol erdeklodtek a valasz ebben a formaban az, hogy a 965-os lap melle jobban megeri az olcsobb proci. Ellenben a 975x lapok ala mar elegge keves a 8x szorzo miatt, mivel koztudottan kevesebb fsb-t mennek a 975 chipsetek. Na most innentol a valaszod elegge semmitmondo. Felolem akar x6800-at is rakhatsz az S3 lapodba, egy szoval sem mondtam, hogy nem lehet belerakni. De szerintem ertetted mit irok, ez csak egy ilyen hozzaszolas volt reszedrol, unalmas perceidben:D:D:D

mod: Groneck23 megeloztel:)

[Szerkesztve]

• Gorneck

legenda

válasz Pietrosz #3378 üzenetére

Amit meg is tettél vmikor... ;]

Ő az abszolút olcsó gépről írt...szal úgy teljesen igaza van. Mondjuk az megint más kérdés, hogy az a teljesen ''olcsó'' gép egy csúcskártyát is kihajt vagy épp olyan gyorsan kódol, mint a nagyok egy kis tuning-gal...

Aktív témák