- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
Új hozzászólás Aktív témák
-
neorow1
aktív tag
válasz
lipi67
üzenetére
Köszi a türelmed...
Szóval:
CPU-Z adatokHa nem tudsz vele mit kezdeni akkor felejtsük is el. Köszi a segítséget.
-
neorow1
aktív tag
Ehh, IBT 5 mp után kékhalált csinált. Tanácstalan vagyok

-
neorow1
aktív tag
válasz
lipi67
üzenetére
Hello
Most 12:10 az arány mert így legalább kihajtja rendesen a ramokat, 356 FSB 8-as szorzó, így megy most 2844MHz-et a proci, a RAM pedig 852 MHz-en megy... Ha 377 fölé viszem az FSB-t 1:1 visszaosztással, feláll a windows de teljesen random módon van mikor 5 perc után és van hogy 2 óra után dob kékhalált, vagy egyszerűen beáll minden még a kurzor se mozog és csak a restart segít. A Performance levelnél nem tudom mire gondolsz, de mindjárt megyek és áttúrom a biost...
Szerk: Ja és 1600-as FSB van beállítva az 1066 helyett mert csak így tudtam visszaosztani a ramokat rendesen...
-
neorow1
aktív tag
Kérnék egy kis segítséget:
Adott ez a gép:
CPU-Z adatokAz vele a gondom, hogy 377 FSB után kifagy a rendszer... Namost láttam teszteket ezzel a lappal és volt ahol 500-as FSB-vel járattak vele procit, 8-as szorzón. Geil Black Dragonom van 800-as CL5... Próbáltam már a ramot visszaosztani 1:1-re is de ugyanaz. Valakinek ötlet, hogy mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Kés topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs