Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Csaba
tag
válasz
ludasmatyi
üzenetére
ez volt az első beállítási lehetőség, de ezen sem ment hidegindítás után...

-
D.Csaba
tag
Sziasztok, az alábbi konfigom van.
Jó lenne, ha valaki adna ötletet milyen feszültségekkel próbálkozzak, hogy rendben menjen a cuccom. Az alapgondom az, hogy a gép "meleg" állapotában símán megy és hiba nélkül megy az Ortos és memtestet is sokszor futtattam. A baj akkor kezdődik, amikor hidegen indítom, kb 1,5 óra kikapcsolt állapot után.
Az adatok FSB: 400; szorzó 8x; (szerintem 3,2Ghz egy 6750nek nem sok).
1,4000V-ot adtam a CPUnak, az MCH-t +0.1V-tal emeltem. Esetleg adni kellene az FSB overvoltage-nek is?Ram: 800/4-4-4-12 nincs húzva.
Eléggé kiborító, hogy a gép amúgy atomstabilan megy, minden tökéletes rajta, de ha bekapcsolom, 5 percet kell állítgatnom a biost és 3X újraindítani, míg rendesen megy.
Találkoztatok már ilyen dologgal? Előre is köszi az ötleteket és a javaslatokat!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Temu
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Steam topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- i7-7700 hibátlan, de kondihibás.
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Intel Core i9-9900K
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest