Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeehaw
csendes tag
Na srácok, látom most jó sok ember van fent. Múltkor írtam a topicba de senki nem válaszolt
A problémám az volt hogy 400as fsb fölött már nem megy a gép. E6300as core duom van és Asus p5K lapom. A beállítások a következőek:
[link]
Valaki magyarázza el legyen szives hogy viszem fel olyan 450 körülre az FSB-t. Köszönöm
-
Yeehaw
csendes tag
Na re megint. Tesztelgettem a dolgot, adtam nagyobb feszt a ramnak 2.2t is már a végén de nem akart 400fsb fölött elindulni
tessék itt 1 link a biosomról, a szorzó nem látszik de az 7es. Még mindíg E6300ról van szó. Valaki elmondaná mit állítsak hogy menjen legalább 3.2ghz-n?
Előre is köszi
[link]
[Szerkesztve] -
Yeehaw
csendes tag
Szia!
Thieniel. Nekem E6300am van és simán tolta a 400as fsbt, olvasgass vissza beállításokat menni fog az. Viszont a Kingmax ramot nem ajánlom, én 3 félét próbáltam mind1ikkel gecizett a gép, nem indult el se a rendszer se semmi. P5k-ba még nem kiforrottak a kingmax ramok
Sajnos a PQI ram sem:S Jelenleg A-Datan tolom 
-
Yeehaw
csendes tag
Üdv srácok. Na volna olyan kérdésem hogy Core duo E6300as procim van egy Asus P5K lapban, és mahináltam kicsit a biosban a ti észrevételeitek alapján, belőttem a frekiket és feltoltam 400ra az FSB-t. Így megy most 2800on, ami nemrossz, de hallottam itt ilyen űberhúzásokat is
A ramom 800as A-Data de még csak 1 modulom van belőle ami 1 gigás, de már folyamatba van a másik is. Szóval a helyzet hogy 400as fsb-n atomstabil, tesztek is végigmentek minden, de amint 420ra vagy 425re tolom nem indul el a gép. PCIE 100on van a biosban. Van ennek valami köze a dolgokhoz? Vagy esetleg a ramoknak? Ha valaki tud valami jó megoldást arra hogy hogy tolom legalább 3k fölé a procit stabilan szóljon
Ja, és nem gyűri hűtő van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Filmvilág
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Indul a ChatGPT Health
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Pánik a memóriapiacon
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A problémám az volt hogy 400as fsb fölött már nem megy a gép. E6300as core duom van és Asus p5K lapom. A beállítások a következőek: