Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
Tudod te , hogy hogy értettem.....
- persze hogy tudom 
próbáltam összeszedni magam, ha már írok akkor meg is értse, ne csak nézzen hogy most mivan.
először gondolkodtam hogy 1 mondatba leírom, de mivel említette hogy még nem tuningolt sose, ezért kicsit kiveséztem. végülis a lényeg megvan. 
am nekem is rég volt Asus lapom, január közepén váltam meg a P5K Deluxe lapomtól, úgyhogy kicsit ködös volt, de google-ba kerestem P5B bios-t és aszerint írtam le neki mindent.
ha a procija is úgy akarja akkor mennie kell.
az energiatakarékos funkciót azért nem kapcsoltattam ki vele, mert jó úgy neki. csak én vagyok ilyen beteg, hogy alergiás rohamaim vannak, amikor látom hogy leveszi a szorzót
Sziszifeca - ha jól tudom, akkor a lapodon van integrált VGA is. mert ha így van, akkor valszeg azért nem megy a tuning
az ilyen lapok nem szeretik ha babrálják őket.
ha van rá lehetőséged próbáld meg lecserélni valami "normálisabb" lapra.
mondjuk ASUS P5K vagy egy Gigabyte P35-DS3 már egész korrekt lap, a tuningot is szeretik, és viszonylag olcsók (20-23 píz)
szorri, de sajna ez van. a procid biztos menne tovább is, mert 3000-et lazán kellene mennie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Metal topik
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- persze hogy tudom 
először gondolkodtam hogy 1 mondatba leírom, de mivel említette hogy még nem tuningolt sose, ezért kicsit kiveséztem. végülis a lényeg megvan. 

az ilyen lapok nem szeretik ha babrálják őket.