Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
Tudod te , hogy hogy értettem.....
- persze hogy tudom 
próbáltam összeszedni magam, ha már írok akkor meg is értse, ne csak nézzen hogy most mivan.
először gondolkodtam hogy 1 mondatba leírom, de mivel említette hogy még nem tuningolt sose, ezért kicsit kiveséztem. végülis a lényeg megvan. 
am nekem is rég volt Asus lapom, január közepén váltam meg a P5K Deluxe lapomtól, úgyhogy kicsit ködös volt, de google-ba kerestem P5B bios-t és aszerint írtam le neki mindent.
ha a procija is úgy akarja akkor mennie kell.
az energiatakarékos funkciót azért nem kapcsoltattam ki vele, mert jó úgy neki. csak én vagyok ilyen beteg, hogy alergiás rohamaim vannak, amikor látom hogy leveszi a szorzót
Sziszifeca - ha jól tudom, akkor a lapodon van integrált VGA is. mert ha így van, akkor valszeg azért nem megy a tuning
az ilyen lapok nem szeretik ha babrálják őket.
ha van rá lehetőséged próbáld meg lecserélni valami "normálisabb" lapra.
mondjuk ASUS P5K vagy egy Gigabyte P35-DS3 már egész korrekt lap, a tuningot is szeretik, és viszonylag olcsók (20-23 píz)
szorri, de sajna ez van. a procid biztos menne tovább is, mert 3000-et lazán kellene mennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Futás, futópályák
- Apple asztali gépek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- DAHUA 16GB DDR4 2666 és 3200 MHz laptop RAM
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- persze hogy tudom 
először gondolkodtam hogy 1 mondatba leírom, de mivel említette hogy még nem tuningolt sose, ezért kicsit kiveséztem. végülis a lényeg megvan. 

az ilyen lapok nem szeretik ha babrálják őket.