Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
Tudod te , hogy hogy értettem.....
- persze hogy tudom 
próbáltam összeszedni magam, ha már írok akkor meg is értse, ne csak nézzen hogy most mivan.
először gondolkodtam hogy 1 mondatba leírom, de mivel említette hogy még nem tuningolt sose, ezért kicsit kiveséztem. végülis a lényeg megvan. 
am nekem is rég volt Asus lapom, január közepén váltam meg a P5K Deluxe lapomtól, úgyhogy kicsit ködös volt, de google-ba kerestem P5B bios-t és aszerint írtam le neki mindent.
ha a procija is úgy akarja akkor mennie kell.
az energiatakarékos funkciót azért nem kapcsoltattam ki vele, mert jó úgy neki. csak én vagyok ilyen beteg, hogy alergiás rohamaim vannak, amikor látom hogy leveszi a szorzót
Sziszifeca - ha jól tudom, akkor a lapodon van integrált VGA is. mert ha így van, akkor valszeg azért nem megy a tuning
az ilyen lapok nem szeretik ha babrálják őket.
ha van rá lehetőséged próbáld meg lecserélni valami "normálisabb" lapra.
mondjuk ASUS P5K vagy egy Gigabyte P35-DS3 már egész korrekt lap, a tuningot is szeretik, és viszonylag olcsók (20-23 píz)
szorri, de sajna ez van. a procid biztos menne tovább is, mert 3000-et lazán kellene mennie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gmail
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Robotporszívók
- Linux haladóknak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- persze hogy tudom 
először gondolkodtam hogy 1 mondatba leírom, de mivel említette hogy még nem tuningolt sose, ezért kicsit kiveséztem. végülis a lényeg megvan. 

az ilyen lapok nem szeretik ha babrálják őket.