- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Anthony28
üzenetére
látom máshol is nagyon rá vagy kattanva az Orthos teszt istenítésre
csak nem értem miért
pl itt : E6850@4000MHz-1,4V
amúgy a proci nálam fog kikötni, de nem csinálok róla egy tesztet sem, majd a játékok megmondjál hogy mennyin stabil.
-
válasz
Anthony28
üzenetére
Értem, tehát, ha 5 óra alatt nem hibázik, az nem jelent semmit, hiszen a 7. órában még hibázhat. Ellenben, ha 8 óra alatt nem hibázik, akkor már a 10. órában sem fog?
Miért, mi történik történik 8 óránál? És miért pont 8?
Az "összedőlés"-t fagyásra értettem természetesen, és igen, láttam, öcsém gépén futott egy éjszakán keresztül az Orthos 9-es prioron hoba nélkül, majd ebéd után ugyanazon a beállításon egy combos maya render közben megfagyott. Az órajelet visszavettük, és hipp-hopp, azóta is megy a gép.
Egyébként csak arra szerettem volna utalni, hogy nem kell ennyire komolyan venni egy bevallottan béta program eredményeit, amely bevallottan nem tesztel néhány fontos CPU tulajdonságot. Természetesen jó irányadó lehet teszt közben, de muris, hogy sokan szentírásnak veszik az eredményeit, ez a 8 órás limit meg hát... na.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Google Pixel topik
- Íme az új Android Auto!
- Jövedelem
- Építő/felújító topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Manjaro Linux
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 3400G / BESZÁMÍTÁS OK! / Akciós Ár!
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Miért, mi történik történik 8 óránál? És miért pont 8?