Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
köszi, ez tetszett
épp most voltam amúgy kint, szétnéztem hogy milyen idő is van és hmmm.....épp ideális egy kis civakodásra. csak most lusta vagyok megint kipakolni minden mogyót, szellőztetni meg nem akarok, mert nyűgös is vagyok ma
úgyhogy majd holnap, de a 8x495FSB és az 1224MHz-es memória sebesség még koránt sem végleges
azt megn nem is akarom megemlíteni hogy a videókarit még meg se néztem hogy mire képes, de ezzel nem akarok semmire se célozni LoL 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs