Hirdetés
- Yodafon: :L
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DENON
tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
CPU-Z,Everest szerint is 1,296V a feszültség.
Amugy a 72fokot arra értetem,hogy 100%os terhelés alatt,de sztem sok.
Most hogy nem csinálok semmit igy 58-60fok közt van az jó sztem.
Az miért lehet hogy az orthos gyakorlatilag el se indul ? mikor pl UT2007 vagy III hivjuk ahogy akarjuk
normálisan megy,de mondhatok bármit,crysis is(mondjuk nekem nem jön be)pro street(ez se tul jó) is,timeshift,fear perseus mandate(ez viszont király).Amugy ezek mindegyik mentek simán 266*8 ba is
talán a crysis simábban fut.
Amugy ami terhelte a proceszoromat az csak a moha airborne volt de az teljesen végig 100% volt amikor játszottam 266*8 ban.Duty4 nem okozott neki különösebb nehézséget.
Ez most kicsit off volt bocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
normálisan megy,de mondhatok bármit,crysis is(mondjuk nekem nem jön be)pro street(ez se tul jó) is,timeshift,fear perseus mandate(ez viszont király).Amugy ezek mindegyik mentek simán 266*8 ba is