Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Gyári órajelhez való százalékos tuningba
Amúgy nekem kellett futtatnom tat-t a valid miatt 60%-n akkor volt 48fok kint és sípolt mint állat(kb 10 mpre néztem)
Szóval én sem kínzom. Mer itt már csak 0,5 voltonként lehet állíttani és 433 fölé nem megy, egszerűen beállítom aztán megy gép és mégis csak 433 marad
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy nekem kellett futtatnom tat-t a valid miatt 60%-n akkor volt 48fok kint és sípolt mint állat(kb 10 mpre néztem)
Szóval én sem kínzom. Mer itt már csak 0,5 voltonként lehet állíttani és 433 fölé nem megy, egszerűen beállítom aztán megy gép és mégis csak 433 marad