Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
laragirl83
üzenetére
Úgy tudtam, hogy erre reagálni fogsz, azt is kb, hogy ezt!
Legalább "beszélgetünk"
Persze, őrültség az 1,6v, én még ezt is elhiszem, igaz, még proci bírja, uolyan hűvös mint előtte, s több fesz se kell neki. Baj 1 szál se. A LLC..Van igazságod, de szeretnék mondani valamit.
Az aranyszabály, és a hozzá jól értő okos emberek (nem gúny, ezt komolyan írom) szerint:
1,4v-nál már baj van.
Feszt auto-n hagyni nem szabad, ramokat is manuálisan illik belőni.
LLC.-nél jöhet egy feszugrás és baj lehet (magasabb fesznél)Na: Első esetre én még példát nem tudok. Eleinte volt 1-2 (szerintem hibás)8200-as, ami meghótt, tudom, erre Te is emlékszel.(figyeltem a munkásságodat ám
!) Ezek 1v-on is megadták volna magukat.Feszt direkt néztem auto-n. Semmit nem lőtt be túlzott értékre, korrekt volt minden.
ramok: Ha jól emlékszem, Nálad is lapra vannak bízva a mushkinjaid, és az is korrekt.
Ezekből adódóan a LLC-nál is kicsi a valószínűsége, hogy az elmélet tapasztalattá nője ki magát.(most magam ellen beszéltem). Viszont, hogy használ..az tulzás. S ha egy lapnak a stabilitása ettől függ, az laphiba szerintem.
Te vagy

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- EAFC 26
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!) Ezek 1v-on is megadták volna magukat.