Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ketogén étrend
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- Bluerainbow: LYNE -LEZÁRULT-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Tegnap megpróbáltam komolyabb a tuningot és hát eléggé elszomorodtam.
10x350MHz-en, 1.34125-ös proci fesz melett(biosban beállítva) már az elején hibázott a Prime95.. mindenre adtam +0.1V-ot alul, energiagazdálkodási funkciók kikapcsolva, ram azthiszem 900-on ment(de mindenképpen 1066alatt).
Most 3.4-en hagytam de Prime-ot mégnem futtattam, lehet ezt se fogja bírni..
Úgy néz ki kifogtam egy "tuningolhatatlan" példányt megint, 2500ös barton-om mondjuk rosszabb volt, ott még +100Mhz-et sem bírt durva fesz emelés melett.
A proci(7300-as amúgy) full terhelés alatt 51 fokos volt ha jól rémlik. Mondjuk a hűtőt(Freezer7pro) a gyárilag felrakott pasztaréteggel raktam fel, lehet hogy jobb lenne picit egy vékonyabb és jobb pasztaréteggel.
Szerintetek van még esély 3.6-3.8Ghz-re vagy ne erőlködjek vele?
Munkatársam jól járt ellenben, 8500-ast vett, 3.8-on alapfeszen bírta a 3dMarkot06-ot, igaz Prime-al még nem próbálta, azt most ajánlottam neki. Szerintem lazán meglesz neki a 4.2..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest