Hirdetés
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
látod, ez a baj veled. azt hiszed a ramom védtem, közben meg csak azért szoltam, mert hülyeséget irtál az árakkal kapcsolatban. a kingmax inkább 16-17, ha már az uj áraknál tartunk és a ballistix 23, de neked azért 2x-es árkülönbséget kell prédikálni.
nem a saját portékám fényeztem és ezt kellene megérteni végre... a ramguru jellemzöt meg nem én akasztottam a saját nyakamba, sött nem is én állitottam, hogy nagy ember vagyok itt. persze könnyü ilyesmikkel dobálozni
kompromisszumképes ember vagyok, de a hülyeséggel nem áll szándékomban megalkudni. azt meg, hogy az iq-m negativ azt az eddigiekböl hogy szürted le nem tudom, de legalább örömömre szolgált látni, hogy 3-ig el tudsz számolni, vagy ezt tetemes listát a word számozojával sikerült igy megszerkeszteni? 
mod: utálom, hogy mindig csak a balhé...

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy AMD Ryzen 5 7600 processzor
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem a saját portékám fényeztem és ezt kellene megérteni végre... a ramguru jellemzöt meg nem én akasztottam a saját nyakamba, sött nem is én állitottam, hogy nagy ember vagyok itt. persze könnyü ilyesmikkel dobálozni
kompromisszumképes ember vagyok, de a hülyeséggel nem áll szándékomban megalkudni. azt meg, hogy az iq-m negativ azt az eddigiekböl hogy szürted le nem tudom, de legalább örömömre szolgált látni, hogy 3-ig el tudsz számolni, vagy ezt tetemes listát a word számozojával sikerült igy megszerkeszteni?