Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
üdv mindenkinek
apró problem jelentkezett nálam.tegnap lett kész a gépem, Gigabyte P35-DS4 + C2D E6550.
namost az a problémám, hogy szépen belövöm bioszba, hogy 7es szorzó stb stb, felhúzom a procit, és amikor belépek a CPU-Z-be akkor kiírja hogy 6-os szorzó.
Néha átvált egy pillanatra 7-re , de visszamegy 6-ra.
Everest 4.0 ugyanezt
Miért csinálja ezt ? van valami energiatakarékos szarság a Vistába vagy mi?
pedig csináltam energiasémát, és azt is állítottam be, hogy ne kapcsoljon ki nekem semmit
erre tessék.valaki esetleg tud mondani valamit erre, mert így elég szar tuningolni hogy azt se tudom hogy mennyi az annyi

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs