Hirdetés
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Kempingezés és sátrazás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
apro
senior tag
hali
Jorus,, már bizti nem emlékszel rám, de vagy kb.2hónapja szenvettem 6300-as cpu-mal tuning szempontjából,és te akkor segitettél, vagyis irtál egy pár sort hogy kell megálapítani,mi a korlátózó tényező a tuningnáll,( Aramok tesztelését, nem akarom most leirni neked ami te irtáll kb --Ekkor a procid 2380mhz-en 340X7-en menne a Ramok pedig 1024MHZ efektiv orajelen ezt már valoszin.. nem fogják birni (Aconfig alul)
akkor arra következtetésre jutottunk hogy a ram a kizáró tényezö a tun,és nen a CPU akkor a ram megállt 319-320MHZ-n,ekkor enyit birt???az kb 950MHZ-ét jelentett a ramnak
namármost viszont cseréltem procit 6420-as és amit leirtál mégegyszer elkeztem teszt és mostmár
a 340fsb 340X8, és aramok mennek 1024mhz-én akkor ezekszerint mégis csak a procival volt a gond az nembirta a tuningot!
vagy ennél a procinás a nagyobb szorzó miatt ami 8-as, már nem olyan beállitásokkal kellene leteszt a ramokat??
ha tudsz válaszólj már légyszi, vagy valaki aki érti hogy miket hordtam itt össze,, Jorus gond érted,?
hali
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arena Breakout: Infinite
- Sorozatok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple iMac 24" Blue! M3 / 16GB RAM / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG G8X ThinQ OLED Dual Screen Dual SIM 6GB 128GB Meridian Quad DAC Hibátlan szép állapotú Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest