Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.gonzo
tag
Skacok lenne egy kérdésem. felhúztam az E7300-as procim 3.2-re viszont csak akkor indul el a gép ,ha DVD romot lehúzom. Először azt hittem ,hogy feszt kéne húzni mert nem elég neki viszont megnéztem és a energia kábel bent maradt a dvd romba szóval induláskor kapott energitá meg ki is nyilt és az adat kábel lett csak kihúzva. de ha vissza dugtam az adat kábelt akkor nem indult el. Na most csak akkor indul el 3.2-n a gép ,ha a DVD-rom vagy teljesen ,de legalább az adatkábele ki van húzva. ötlet? Kérdésem ,hogyha energia miatt nem lenne elég akkor mért van az ,hogy energia bent van akkor felveszi a dvd a energiát. Mivel vesz fel többet ,ha az adat is bent van . vagy ezt nem értem.
Bocsi,ha hülyeséget kérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iiyama G-Master GB3271QSU 31.5 QHD IPS 165Hz 1ms 400nit Samsung panel G-Sync Vsync 1év Alza Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest