Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdő
senior tag
Hello!
Most jöttem rá hogy a birtokomban lévő alkatrészek egész tuning barát darabok.
Konkrétan: E6300 és egy Gigabyte 965P-DS3.
Pontos adatok: Everest reportA kérdésem az lenne hogy mit lehet ebből a gépből kihozni feszültség emelés nélkül?
Tehát ki akarom hozni a procimból azt a maxot ami még nem jár plusz költségekkel és az élettartamát se nagyon befolyásolja.
Tuninghoz nem nagyon értek, eddig mindössze egy AMD Barton 2500+ t húztam fel hogy a szorzót lejjebb vettem az FSB-t pedig növeltem 200ra hogy kihajtsa a 400MHz ramokat.Viszont itt teljesen nem vagyok képben. Ha az FSBt növelem akkor a RAM is "túl lesz húzva" nem? Vagy a Kingstonok bírják?
A BIOSba bekukkantva annyit vettem észre hogy a szorzó csak 6 és 7 lehet. Mit kell tennem hogy mondjuk 8-ra esetleg 9re állítsam?
Vagy egyáltalán hogy is kezdjek bele?
Tudom sok és egyben bugyuta kérdést tettem fel, de nagyon érdekel.
Amennyiben valahol ezek le vannnak írva és nem vettem észre akkor bocsi és adjatok már egy hsz számot légyszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-5820K
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest