Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
zoo8800
üzenetére
Semmi se..Mindíg én vok a hülye úgy is.. :O Mikor a 96GT-t akartam cserélni, azt mondta mindenki, hogy 4830-as alázza, hát vettem (bár nem szerettem volna) Erre persze jött a szöveg, hogy csak hülye vagyok, a 4770-es best buy, azt kellett volna. Hát eladtam ezt, és megvettem...Persze felismerni semmi se ismerte fel, majd a catalyst 9.5..Jött, feltettem. Megy is, csak olyan furcsa dolgokat művel..Uolyan felbontás mellet (áés frekin) kikapcsolom, majd ha újra be, összeugrik a kép stb..Néha fura pöttyöket ad, mint egy pixelhiba, stb..
(#10715) puttputt: Fagyások? Tuti lap? Igy kezdhet meghóni a mem is...(tedd a pl-t 1el magasabbra s nézd úgy) ATI meg..-most írtam
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD RYZEN 5 5600X
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Gari 2027.03.11 -ig - Eladó!
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest