- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fisi
senior tag
válasz
CM Hungary #1 üzenetére
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne.
Van egy cooler Master hp 500 mesh házam, amivel maximálisan meg lennék elégedve.
Azonban a nagy teljesítményű proci nagyobb aiot is kívánt.
A gond az hogy mivel push rá raktam az aio ventiket, így viszont nem tudja úgy kinyomni a levegőt ahogy kéne felül.
Arra gondoltam, hogy át alakítanám a tetőt, azaz valahogy kivágom a plexi lapot és egy hálóval helyettesíteném.
Kérdés az, hogy hol tudok egy plusz tetőt szerezni, és hogy milyen hálót ajánlanátok ehhez a művelethez?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
brainac
csendes tag
válasz
CM Hungary #1 üzenetére
Sziasztok! Valaki tudna nekem abban segíteni hogy vettem egy CM master liquid 120 lite hűtőt és allig hűt kb úgy hűt mint a 3500 forintos régi toronyhűtőm Amd A10 5700-at kéne hűtenie kicsi oc-val 50 fok alá ritkán megy alap használatnál pls segítsen valaki
-
jim bcs
nagyúr
válasz
CM Hungary #1 üzenetére
Szia! üdv a klubban
-Ámmmen!
,reméljük a többi gyártó is követi a példátokat és hamarosan nyitnak egy topikot maguknak
-szerintem elég pörgős topikra számíthatsz és foggalmad sincs hová kerültél,lassan a CM csak a második állásod lesz a topik meg az első
-
embe
nagyúr
válasz
CM Hungary #1 üzenetére
Üdv itt!
Örülök, hogy megjelent itt a CM hivatalos embere is.
Rögtön lenne egy olyan kérdésem, hogy pl. az én GX550-es tápomra az edigital 3 év garit adott. Így vettem csomagban.
A gyári oldal viszont 5év garit említ. Nos lehet ezt a +2 évet érvényesíteni Magyarországon? Ha igen miképpen?
Köszi a választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest