- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Van egy ilyen ház hűtő ventillátorom: [link]. Eddig még soha nem láttam élőben, hogy milyen is az amikor világít a gépben valami "nagyobb" dolog ezért úgy gondoltam, hogy kipróbálom ha már van.
Az lenne a kérdésem, hogy ezt csak a "távirnyítóval" lehet működésre bírni / vezérelni vagy van rá más mód is? Jelenleg az alaplapra van csak dugva. Letöltöttem a Cooler Master+ nevezetű programot is az oldaláról de az meg azt írja, hogy nem talál támogatott eszközt.
Még annyit, hogy egy Asus Z590-P alaplapom van ha ez számít. 
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák

- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Thermaltake Smart SE 530W 80 PLUS Bronze (SPS-530MPCBEU) új
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- Terminátor ITX CASE Streacom DA2 Mini-ITX - Silver FULL FÉM! INGYEN SZÁLLÍTVA!
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az lenne a kérdésem, hogy ezt csak a "távirnyítóval" lehet működésre bírni / vezérelni vagy van rá más mód is? Jelenleg az alaplapra van csak dugva. Letöltöttem a Cooler Master+ nevezetű programot is az oldaláról de az meg azt írja, hogy nem talál támogatott eszközt.