- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Van egy ilyen ház hűtő ventillátorom: [link]. Eddig még soha nem láttam élőben, hogy milyen is az amikor világít a gépben valami "nagyobb" dolog ezért úgy gondoltam, hogy kipróbálom ha már van.
Az lenne a kérdésem, hogy ezt csak a "távirnyítóval" lehet működésre bírni / vezérelni vagy van rá más mód is? Jelenleg az alaplapra van csak dugva. Letöltöttem a Cooler Master+ nevezetű programot is az oldaláról de az meg azt írja, hogy nem talál támogatott eszközt.
Még annyit, hogy egy Asus Z590-P alaplapom van ha ez számít.
Köszi!
-
Anulu79
addikt
válasz
CM Hungary #1263 üzenetére
Lötyögni nem lötyög egyáltalán csak ez a "forgathatóság" van jelen. Minden rögzítő csavar rendesen meg van húzva. Nekem olyan mintha amiatt lenne ez a hiba, hogy vagy a foglalatban rövid a menetes furat vagy pedig a lerögzítőnek rövid a menetes lába és azért nem lehet rendesen lehúzni.
-
Anulu79
addikt
válasz
CM Hungary #1261 üzenetére
Megfogom a bordát és el tudom fordítani mind a két irányba pár mm-t. Ha elfektetem a lapot és megfogom a bordát akkor el tudom fordítani mint egy üdítős palack kupakját. Nagyjából így tudnám elmondani.
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy a proci hűtőnek van egy kis holtjátéka tekerő irányban? Óramutató járásával vagy ellenkezőleg is jelen van ez a holtjáték. Egy Cooler master Hyper evo 212 jűtőről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- DOOM - The Dark Ages
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- SzoftverPremium.hu
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron