- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
milszab
senior tag
Tx2-es rámegy az 1155-ös alaplapokra? Mer ha igen, akkor nem vennék másikat.
-
milszab
senior tag
Valaki nem próbálta még jó szellőzző házban venti nélkül mit mutat? És ha leveszem a keretet nem lesz jbb a hűtés mit gondoltok?
-
milszab
senior tag
Sziasztok! NEkem is ien procihűtőm van és nekem állandóan max fordulaton ment és igaz hogy úgyis halk de engem zavart a süvítése! Oan a házam hogy oldalról viszi be 1 venti a levegőt, hátul meg viszi ki 1 másik+12 centis táp! Nah most annyit csináltam hogy 5voltot adok csak a ventijének és szinte nem is hallom hogy megy a gépem!
a Hőfokok meg úgy állnak hogy :
Cpu 24
Mag1: 42
Mag2:44Szerintem igen jó! Még majd annyit fogok csinálni hogy ugye a gyári maszat van alatta, majd veszek hozzá faxa pasztát és úgy még lehet lejjebb tudom tornászni!
Nah szóval ennyi...!
-
milszab
senior tag
Sziasztok! Eladnám új Cooler Master hyper TX2 -es procihűtőmet! Szépen működik, semmi baja, csak közben kinéztem 1másikat! 3000ft
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Háztartási gépek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- NZXT C850 Tápkábelek ??? INGYEN FOXPOST
- CORSAIR Hydro X Series XD3 RGB INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest