- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Llew
senior tag
válasz
elfelejtette #3522 üzenetére
Akkor jól gondoltam, kösz.
-
Llew
senior tag
Cseréltem volna a hűtő ventijét egy ilyen ARCTIC F9 PWM-re:
de ahol vettem volna csak ARCTIC Fan 9 PWM volt (máshol egyik se):
Nem vettem meg, mert szerintem nekem ez a fazonja miatt nem lenne jó.
Az a nagyon amatőr kérdésem lenne, hogy ez utóbbi milyen irányba fújja a levegőt? Mert csütörtökön elvileg lesz F9-es a boltban, amit forgathatok, és mindkét oldalával felszerelhetek. Ha mégsem lesz, akkor viszont ezt a másik fazon kellene megvennem, mivel a a régi venti repedt,szóval nem nagyon kéne azzal hajtani tovább, de ha ez rossz irányba fúj (nem rá a hűtőre, hanem le róla), akkor ezt a keret kialakítás miatt nem tudom megfordítani. Jól gondolom? -
Llew
senior tag
Megrepedt a TX2-esem ventilátora, szóval cserélni kell. Lehetőleg valami olyanra, amit az alaplap (Gigabyte GA-P35-DS3) szabályozni is tud, mert a gyárinál ez nem ment. Egy Arctic Cooler F9 PWM-re, vagy a Pro verziójára gondoltam, de az a nagyon amatőr kérdésem lenen, hogy ezek nem ház ventilátorok? Vagy az igazából mindegy ha a méret passzol? Ha nagyon mellé lőttem, akkor kérek javaslatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest