Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
bocsika
üzenetére
Ezt vagy ezt válaszd. Ha minden igaz, akkor a másodiknak nagyobb a fordulatszáma. (AC honlapján a régi ventik már nincsenek fennt, csak az új széria). Jelenlegi ventid fordulatszáma sem pwm-mel van szabályozva, mert ahogy nézem 3 tűs az a laplapon lévő venti csatlakozója, de javíts ki, ha tévedek. A szerelés ugyan olyan, mint a gyárival, ugyanolyan lyukak vannak rajta, tehát ugyan úgy feltehető.
-
sgergi
veterán
válasz
bocsika
üzenetére
Annyira azért nem bonyolult a rendszer.

Olyat vegyél, ami 2 oldalról felszerelhető, mert az később is jobban használható. A 9 és 9,2cm-es, az ugyanakkora, a szabvány 92 mm, de sokszor írnak 9 cm-t helyette. A 25mm vastag az az átlagos venti, olyat válassz. Csatlakozóból pedig mindegy, hogy 3 vagy 4 tűs, ugyanis a lapon csak 3 tűs csatlakozó van. Ha ezek megvannak, akkor ha minden igaz 2 féle venti marad az L-es és az L nélküli. Ott már csak a fordulatszámban van különbség, azt pedig te tudod eldönteni, hogy melyik fog kelleni.
A felszerelést ugyan úgy meg tudod oldani, mint a gyárival.
-
Loco7us
tag
válasz
bocsika
üzenetére
A cool'n'quiet et láttam BIOS ban be is kapcsoltam, de semmi sem történt most leszedtem a drivert meg az energiagazdálkodást is átállítottam semmi változás.
proci: 3000+ Athlon 64 azt olvastam hogy ez támogatja míg az alaplapom nem, de akkor miért látom a BIOS ban? (lehet hogy kéne frissítenem)És az amúgy az nem baj, hogy 3 pines a ventim, gondolom nem csak sosem értettem mire jó a 4 pin.
Most meg már arra is gondoltam, hogy megkérem haveromat (elktroműszerész), hogy csináljon 1 potmétert és akkor minden megoldódna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest