- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
bocsika #3757 üzenetére
Ezt vagy ezt válaszd. Ha minden igaz, akkor a másodiknak nagyobb a fordulatszáma. (AC honlapján a régi ventik már nincsenek fennt, csak az új széria). Jelenlegi ventid fordulatszáma sem pwm-mel van szabályozva, mert ahogy nézem 3 tűs az a laplapon lévő venti csatlakozója, de javíts ki, ha tévedek. A szerelés ugyan olyan, mint a gyárival, ugyanolyan lyukak vannak rajta, tehát ugyan úgy feltehető.
-
sgergi
veterán
válasz
bocsika #3755 üzenetére
Annyira azért nem bonyolult a rendszer.
Olyat vegyél, ami 2 oldalról felszerelhető, mert az később is jobban használható. A 9 és 9,2cm-es, az ugyanakkora, a szabvány 92 mm, de sokszor írnak 9 cm-t helyette. A 25mm vastag az az átlagos venti, olyat válassz. Csatlakozóból pedig mindegy, hogy 3 vagy 4 tűs, ugyanis a lapon csak 3 tűs csatlakozó van. Ha ezek megvannak, akkor ha minden igaz 2 féle venti marad az L-es és az L nélküli. Ott már csak a fordulatszámban van különbség, azt pedig te tudod eldönteni, hogy melyik fog kelleni.
A felszerelést ugyan úgy meg tudod oldani, mint a gyárival.
-
Loco7us
tag
válasz
bocsika #2511 üzenetére
A cool'n'quiet et láttam BIOS ban be is kapcsoltam, de semmi sem történt most leszedtem a drivert meg az energiagazdálkodást is átállítottam semmi változás.
proci: 3000+ Athlon 64 azt olvastam hogy ez támogatja míg az alaplapom nem, de akkor miért látom a BIOS ban? (lehet hogy kéne frissítenem)És az amúgy az nem baj, hogy 3 pines a ventim, gondolom nem csak sosem értettem mire jó a 4 pin.
Most meg már arra is gondoltam, hogy megkérem haveromat (elktroműszerész), hogy csináljon 1 potmétert és akkor minden megoldódna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen széket vegyek?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- NZXT Kraken X62
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB (Micro hibás) INGYEN FOXPOST
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest