- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
Igen, valahogy filigránabbnak néz ki a TX de saját tapasztalatom szerint is jobban hűt. Volt AMD-s rendszereken mindkettő, volt inteles rendszereken ez is az is, de valahogy mindig a TX lett a végén, mert az lett a jobb, pedig én eddig mindig mindkettő hűtőt direkt 5V-on járatom, szóval ezen teljesítményen jobb számomra.
-
ZCoyote
őstag
Azt írtam hogy 850-hez képest nem hangosabb 2 méterre 1500-ön.
2 méterről 850-nél ~néma tehát 1500-nél is az.
Persze nem akarok senkit félrevezetni mert egy vájtfülű passzív táppal hangszigetelt szobában biztos hallja de én nem hallottam.Na jó ennél bonyolultabban már nem is írhattam volna.
-
-
Alex123
senior tag
-
Alex123
senior tag
Szia!
Én nem találom "hangosnak" de nálam "csak 950-1100-on forog, mivel nem tesztelek egyfolytában, hanem weboldalakat szerkesztek, internetezek és ehhez ugye nem kell nagy teljesítmény - így a venti is kevesebbet pörög és halkabb is...
De az én fülem nem etalon, úgyhogy csak azt tudom mondani, hogy nekem bevált...
- Alex -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged