Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocy
őstag
Urak,
Hol lehet TX-et vagy TX2-őt kapni? Akiket eddig próbáltam azoknak nincs, állítólag hiánycikk.
Valaki aki mostanában vett hol járt sikerrel?
-
zsocy
őstag
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
Nem PWM-es, de ha az alaplap tudja szabályozni a ventit akkor ezt is tudnia kell szabályozni...
Úgy tünik hogy a kis extrák estek áldozatul a termékfejlesztésnek TX és TX2 között.
Igaz hogy univerzál rögzítésű, de eltűnt a PWM, a gumis rögzítés... de legalább a teljesítménye maradt ugyanolyan jó. Az is valami
-
zsocy
őstag
válasz
janika16
üzenetére
Hello,
Ami különbségre eddig rájöttem az annyi hogy a TX-en gumibakos rögzítésű a venti és PWM-es. Azt elvileg tudja szabályozni az alaplapod 650 és 1800 RPM között.
A TX2 fixen 1800-on pörög és univerzális felfogatású, rámegy LGA775 és AM2 tokozásra is.Ja, és TX-et már nem lehet kapni

-
zsocy
őstag
Sebaj, köszi a válaszokat, akkor TX2 lesz belőle. Ilyen a formám, mindig az kell, ami nincs

Viszont olvasgatva a topikot felmerült egy újabb kérdés : Rámegy ez Gigabyte GA-MA69G-S3H alaplapra? Kicsit közel vannak a RAM slotok a kerethez.
Valakinek van tapasztalata?köszönöm!
-
zsocy
őstag
Üdv Urak!
Szeretnék venni egy Cooler Master Hyper TX hűtőt. Tudnátok mondani olyan boltot ahol lehet is kapni? A TX2-vel tele a net, bárhol kapható, de nekem sajnos ismét olyan cucc kell amit nehéz szerezni

Szóval sima "PWM"-es, gumirögzítős TX-et tud valaki?
Köszönöm az infokat!!
üdv, zs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Asus X555LA - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest