- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimmi
senior tag
Szerintem a tx2 hangosabb,mert az mindig a max fordulaton megy.Viszont ha tényleg olyan jó a hűtő mint ahogy irják /sajna még az enyém a postán van/ akkor az is lehet hogy a pwm nem is fogja változtatni a fordulatot.Ezt azért gondolom mert nekem a 3,2ghz-es forrófejü prescotton volt egy tmg i2 hűtő, a pmw levette 1400 körülire a fordulatot /max2700/ és bármit csináltam nem emelte fel mert 55-58 c volt csak max a procc.Tehát ha tényleg jó akkor nem lessz hangja.
-
pimmi
senior tag
Jövőhét közepefelé lessz egy pár darab inteles orig négypines,ha valakit érdekel keressen meg. pimmi@freemail.hu
-
pimmi
senior tag
A másik hogyha a frezer a robosztusabb akkor hogy lehet hogy a kissebb lamellás tx hűt jobban?
-
pimmi
senior tag
"A kettőt fogdosva a Freezer robosztusabb, vagányabb hűtő, előnye hogy nem akad a propellerbe semmilyen vezeték, viszont a Hyper TX jobban hűt, ha nem is sokkal"
Részelet a 40-es hozzászólásból.Ezt hogy érti,hogy vagányabb.A tx nem vagány?Vagy ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest