Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chawitsch
csendes tag
válasz
soultrapp
üzenetére
Igen, szerintem kb. mindenki. Ez Androidnál valamilyen szinten normális, mert minden készülékben más méretű az aksi és így a rendszernek eltart egy darabig, mire bekalibrálja az aksi méretét. Teljesen pontos soha nem lesz a kijelzés, de pár töltés ciklus után javulnia kéne a helyzetnek.
Nekem több Anroidos készülék használata után az a tapasztalatom, hogy 100%-ról 90%-ra a legjobb esetben is gyorsabban fog merülni a készülék a kijelzés szerint, 15%-ról nullára szintén. Ismétlem, ez csak kijelzési hiba. Remélem a Concorde dolgozni fog rajta, mert nekem már volt olyan, hogy 100%-ról 67%-ra "lemerült" a Speed fél óra alatt, aztán ott állt 10 órán át.
Wifin keresztüli másolásra (és úgy általában file managernek) én az ES file explorert használom. Ingyenes és tud mindent ami nekem kell. Alapból van benne egy elég basic viewer egy csomó formátumhoz (videó, kép, text, etc.), ha valakinek ez kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest