Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaNbEaRo
tag
Szerintem jó, és nem igazán kell többet várni. Én kitapasztaltam már, hogy nekem kb. mikor mennyit bír, ha reggel feltöltve leveszem az akksiról akkor kényelmesen elhasználom napközben amire akarom, este meg újra felteszem tölteni.
Én nem alapozok ilyen tapasztalatra, hogy pl. megnézek egy filmet rajta, és lemegy 15%, mert a százalékos töltöttségi szintjelző nem lineáris nálam. Töltésben és fogyásban is látszik, hogy kb a 25-30%-ről 65-70%-ig sokkal gyorsabban töltődik is fel, és használat közben ezen a szinten gyorsabban is fogynak a százalékok. Pl. 80-ról mire lemegy 70-re eltelik nálam néha 1-2 óra is, majd kb ugyanennyi idő alatt nyugodtan lecsúszik 70-ről 35-40-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- iPad 11th 2025 128 GB (Jegelve beencee8)
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest