Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Tévézést próbálgattam rajta.
Az xbmc 12.1 nem működik rajta, szerencsére a 13-as alfa2 jónak tűnik. A tvheadend szerveremhez fel tud kapcsolódni és a livetv részen szépen megy az sd adás. A hd azért nem megy, mert ez a progi nem támogatja (a hw codec-es változat pedig nem túl stabil még).
A bsplayer saját hardveres lejátszásakor az sd dvb-t adás képe helyén csak elkent csíkok vannak, system dekódolással már jó, csak hajlamos elveszteni a szinkront a kép és hang (hd-ban érdekes módon ez nem annyira jellemző).
A tvhguide progival belső lejátszójával pass-through módban meg a lejátszás, de itt ott még szinkron probléma jelentkezik.
3DMark -ban 2740 / 2040 pont körüli eredményeket ad. Antutu 10600 körül adta egy próbából.
Nem is tudtam, hogy van concorde újságosstand, párba belelapoztam.
Billyentyűzetes tokba úgy tudtam csak betenni, hogy a tablet mögé hajtottam az ajtaját, mert egyébként útban van az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Még tavasszal befut az Xbox mód a Windows 11-hez
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Trek
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Amazon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Nintendo Switch Lite
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest