Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pamacs93
csendes tag
Sziasztok!
Ezt már én is a speedemről írom
Eddig elég jónak tűnik, minden szuper, úgyhogy azt emelném ki, ami mégsem az.
Az háza nekem kicsit nyikereg, de azért használat közben nem zavaró (engem zavarni szokott az ilyesmi!)
A kijelző kicsit kihasasodik a keretből, ha oldalról megnézem, ha megnyomom, beljebb megy. Úgy tűnik, 4 sarkán pattan bele a hátuljába.
A fólia (a 2ből az alsó, a rendes) nekem kicsit bubisan van felrakva, de szerencsére csak a szélén.
A gyorsulásmérő nekem kicsit rángatózik, mocorog. Jó lenne, ha valaki, aki már szintén megvette, megnézné, hogy ez csak egyéni probléma, vagy mindegyik ilyen! (Ez utóbbira tippelnék.) Aki direkt ilyesmi játékokhoz veszi, annak fontos lehet, csak a játékoknál észrevehető (pl labirintus, autós játékok).
Légyszi, valaki nézze meg nekem! Az accelerometer sensor nevű cuccal pl ha lerakod egy asztalra, meg kéne állnia a kis pöttynek a kör közepén, de ehelyett ez ott is mocorog.
A hátulja egész kicsit kellemesen melegszik jobb oldalt.No de egyébként nagyon kellemes a fogása, szép a képe, a hang se vészesen rossz, az akksitól nem kell csodákat várni, de azért egész rendes (már amennyire fél nap használat után meg lehet ítélni...), ez a kis takarólapka meg, amit mindenki leszólt, nekem kifejezetten tetszik

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest