- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Conan Exiles téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGaIn
senior tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Tegnap kipróbáltam este de figyelni kell milyen szerverre megy az ember mert túl "high rates" elveszi az izgalmat.
A túl sok playeres és régebbin meg nehéz a kezdés a sok "owned place" miatt.Kezemben a tűzrakással futottam vagy 5 percig és nem találtam alkalmas helyet a tóparton hogy lerakjam pedig éhhalál szélén voltam. Majd sötét lett és megevett egy hiéna valahol. Újraéledtem és fél órát kerestem hullámat hogy kilootoljam hogy tudjam folytatni de nem találtam így kezdhettem volna előlről de inkább elmentem aludni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest