Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Conan Exiles téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zo-lee
aktív tag
vakuum kérdéseire a választ nem tudom, mivel még nem kezdtem hozzá a fejlettebb fegyverek gyártásához. Egyedül elég lassan halad a dolog. Ami engem kifejezetten zavar az az újraéledési rendszer. Tegnap este gondoltam, csinálok fáklyát, hogy legyen mivel világítanom a házikómban. A fáklyához szén szükséges, ami pedig a hegyekben van. Felpakoltam magamat kajával, vízzel teli kulaccsal, és elindultam. Mentem is elég sokat a közelben lévő hegynek felfelé, amikor is harcba keveredtem. Jött barbi, jött hiána, meg az az óriás teknős vagy mipöcs, az is. Muszáj volt menekülni, mikor is eszembe jutott, hogy ha itt feldobom a talpam, a ruhám, és minden más felszerelési tárgyam itt marad, totál pucéran küzdhetem magam végig az egész eddigi úton, hogy kilootoljam a hullámat. A lényeg, hogy feldobtam a talpam, és nem a házikómban elhelyezett alvó alkalmatosságnál éledtem újra ismét, hanem a játék elején a keresztnél. A házam, amit építettem szerencsére megvolt, de a kis nyoszolya nem volt ott. Szóval megint egy szál ágyékkötőben nekiindultam a hegynek, hogy megtaláljam a hullámat. Sikerült is, meg is lett minden cuccom, de azért nem bántam volna, ha nem a keresztek alól kellett volna újrakezdeni a játékot. Valaki kitapasztalta már, hogy ez az újraéledés hogy is működik ?!
Új hozzászólás Aktív témák
- 5-ös pakkban olcsóbb! Dell Latitude 7390, i5-8350U, FHD/IPS, TOUCH, garancia, cégeknek ÁFA-s számla!
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- GAMER PC: i7-7700 /// 16GB DDR4 /// RX 5700 XT /// 256GB SSD
- GAMER PC: i5-8500T /// 16GB DDR4 /// GTX 1080 /// 250GB SSD + 500GB HDD
- GAMER PC: i5-10500 /// 16GB DDR4 /// RX 6600 XT /// 250GB SSD + 500GB HDD
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest