- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Conan Exiles téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
500+ órát játszottam a 7days to die játékkal, és élveztem. Az is early access volt. Aztán eljött az a pont, amikor úgy változtatták, hogy már nem tetszett, viszont addig remekül szórakoztam.
Ezt a játékot csak azért találtam meg, mert theVR-ék játszottak vele. Megmondom őszintén, fizika ide meg oda, grafika ide meg oda, nekem tetszik a hangulata
. Nyilván a komplexitására nem látok rá teljesen, hisz VR-ék is csak egyszál bőrtangában rohangálnak még benne, de ígéretesenk tűnik. Hibák közül az azonnal respawnoló mobok meg pl. az esési sérülés hiánya fura, de némi polírozással ezt rendbe lehet hozni 
Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy singleben lesz-e olyan, hogy szomszédos törzsek állandóan megtámadnak? Vagy ha még a fűkunyhós korszakban kiirtásra kerülnek, akkor is visszajönnek-e, és ugyan olyan tempóban fejlődnek, mintha nem lettek volna feldúlva? Sok-sok kérdés, de a hangulat eddig bejövős.
Szóval azt hiszem, mostantól én figyelem ezt a topikot, mert szívesen kipróbálnám a játékot. Hogy ez milyen hamar következik be, mástól is függ
(pl. az új division patch hogy fog sikerülni
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Monitor hiba topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nyilván a komplexitására nem látok rá teljesen, hisz VR-ék is csak egyszál bőrtangában rohangálnak még benne, de ígéretesenk tűnik. Hibák közül az azonnal respawnoló mobok meg pl. az esési sérülés hiánya fura, de némi polírozással ezt rendbe lehet hozni 
(pl. az új division patch hogy fog sikerülni