Új hozzászólás Aktív témák

• vaakuum

addikt

500+ órát játszottam a 7days to die játékkal, és élveztem. Az is early access volt. Aztán eljött az a pont, amikor úgy változtatták, hogy már nem tetszett, viszont addig remekül szórakoztam.
    Ezt a játékot csak azért találtam meg, mert theVR-ék játszottak vele. Megmondom őszintén, fizika ide meg oda, grafika ide meg oda, nekem tetszik a hangulata :K . Nyilván a komplexitására nem látok rá teljesen, hisz VR-ék is csak egyszál bőrtangában rohangálnak még benne, de ígéretesenk tűnik. Hibák közül az azonnal respawnoló mobok meg pl. az esési sérülés hiánya fura, de némi polírozással ezt rendbe lehet hozni :U
    Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy singleben lesz-e olyan, hogy szomszédos törzsek állandóan megtámadnak? Vagy ha még a fűkunyhós korszakban kiirtásra kerülnek, akkor is visszajönnek-e, és ugyan olyan tempóban fejlődnek, mintha nem lettek volna feldúlva? Sok-sok kérdés, de a hangulat eddig bejövős.
    Szóval azt hiszem, mostantól én figyelem ezt a topikot, mert szívesen kipróbálnám a játékot. Hogy ez milyen hamar következik be, mástól is függ :B (pl. az új division patch hogy fog sikerülni :U ).

Új hozzászólás Aktív témák