- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABnormal
őstag
+4? mi is az? amikor az ember bekapcsolja a gépet és megnyomja a run/stop-ot meg a reset-et és elkezd jó kis kódokat irogatni csak úgy a maga és hasonszőrű haverjai szórakoztatására....hmmm,milyen már az...órákig görcsölni egy progi feltörésével,megkeresni az örökéletet...hm...csak azért írogatni demókat,hogy villogjanak az emberek egymás előtt,meg kitalálni pl a digi konvertert /thanx to WIT,ha jól tudom Ő alkotta az első/ ,hogy a c64-ről LOPOTT zenék jól szóljanak a kis masinán is... a SID kártyáról már nem is beszélek
vagy amikor BAND/NST volt olyan kedves és készített nekem egy hang digitalizáló karit a +4-hez,az volt a minőség
...ezt én nagyon sokáig tudnám folytatni,de nem akarlak benneteket untatni 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-5820K
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Sziasztok, eladó több darab Intel Core i5-6500 SR2L6 3.20 Ghz X633D052
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vagy amikor BAND/NST volt olyan kedves és készített nekem egy hang digitalizáló karit a +4-hez,az volt a minőség