Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
válasz
üzenetére
Mint írtam én GDI -tolom és lvl 20 , Nod - dal csak lvl 2

Kicsit túl rövidek a meccsek , és alapvetően az a problémám, hogy amikor elérem a fullos eszközöket , akkor álltalában már vége is van a meccsnek .. Kicsit kevés a gaméban az élvezet , szerintem , túl sok a hangsúly a taktikán és a jó vezetésen .
Egyébként valaki le tudná írni , hogy mitől is kapjuk pontosan a fejlesztési pontokat , amiből Tier 2 , Tier 3 lesz ??
-
Thome
veterán
válasz
üzenetére
Először GDI-vel próbálkoztam, lévén utálom a NOD-ot. De aztán kipróbáltam a NOD-ot... Fúj-fúj GDI...

Egyébként még Red Alert 3-al is csapom a szelet. Valaki nem játszik azzal?
Abból ez az etalon zene, annyira nagy lökést, feelinget tud adni mikor játszom, hogy beszarás: LINK
Ez meg a másik: LINKDe ezt a főzenét semmi nem fogja überelni: Hell March 2
-
AlyArkhon
őstag
válasz
üzenetére
nincs rá szükség , mert ha a baráti listából már előre be lehet partiba invelni az embereket

Így aztan nem tud senki sem bejönni . de ha esetleg nagyobb partit csinalnal , akkor meg ha te csinaltad a partit azt raksz ki akit csak akarsz .
Amugy most véget ért a béta , vagy csak nekem nem műkszik a beta letöltéséhez szükséges EA regisztráció + a gaméba sem tudok bejelentkezni az accommal amivel eddig toltam

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 8/128 GB szürke garanciával
- ELADÓ FÉL SETUP I7 7700K 16GB RAM
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Prestige 16 AI Studio 16" QHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4060 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár nem igazán tünt még fel eddig , hogy erősebbek lettünk volna tőle ..