Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
válasz
marec1122
üzenetére
Én nagyon rajongtam a redalertől elkezdve egészen a C&C2 ig az összes gameükért , de ezt az utolsót úgy elszarták , hogy nem is csodálkozom rajta, hogy alig tolják .
Annyira nagyon újítani akartak rajta még az utolsó szó jogán , hogy túlzásokba estek és tényleg egy záró darabot hoztak létre 
-
AlyArkhon
őstag
Hali mindenkinek. Jo sokáig nem voltam gép előtt , gondoltam ha már megvan eredetiben akkor feldobom a gépemre . Látom a forum kihalt , s vele gondolom a játékos társadalom is .
Azért ha valakinek lenne kedve tolni egy gamét így esténként ......
.........nyugodtan írjon
-
AlyArkhon
őstag
válasz
üzenetére
Mint írtam én GDI -tolom és lvl 20 , Nod - dal csak lvl 2

Kicsit túl rövidek a meccsek , és alapvetően az a problémám, hogy amikor elérem a fullos eszközöket , akkor álltalában már vége is van a meccsnek .. Kicsit kevés a gaméban az élvezet , szerintem , túl sok a hangsúly a taktikán és a jó vezetésen .
Egyébként valaki le tudná írni , hogy mitől is kapjuk pontosan a fejlesztési pontokat , amiből Tier 2 , Tier 3 lesz ??
-
AlyArkhon
őstag
Közben leesett hogy a C&C3 topicba írtam le a Hamachi szobánk adatait .
Szoba neve : magus2000 password : zoli
Akinek van kedve , jöjjön ..

Team Speak 3 adatait viszont csak priviben küldöm el , érthető okokból ugye

-
AlyArkhon
őstag
válasz
üzenetére
nincs rá szükség , mert ha a baráti listából már előre be lehet partiba invelni az embereket

Így aztan nem tud senki sem bejönni . de ha esetleg nagyobb partit csinalnal , akkor meg ha te csinaltad a partit azt raksz ki akit csak akarsz .
Amugy most véget ért a béta , vagy csak nekem nem műkszik a beta letöltéséhez szükséges EA regisztráció + a gaméba sem tudok bejelentkezni az accommal amivel eddig toltam

-
AlyArkhon
őstag
Össze kéne hozni pár magyar partyt . Csak jobb lenne úgy tolni hogy egymást hallgatjuk és nem pedig a japcsikat vagy más országbelieket. Meg aztán az sem lenne utolsó , ha megtudnánk beszélni egy taktikot a kör elején , nem pedig megy mindenki amerre lát

Akit érdekel az dobjon egy pm et , és megírom a team speak 3 serónk címét ( tudom gaméban is lehet beszélni de kapcsolatfelvétel miatt egyszerúbb a ts 3 vagy msn-en időpontot egyeztetni )

-
AlyArkhon
őstag
Felraktam , elsőre majdnem le is töröltem .
.Aztán ma reggel gondoltam csak megnézem újra , végül is az egyik kedvenc játékom folytatásáról van szó. Épp most szakadtam le a C&C4 bétáról így reggel fél 2-őkor , most is csak azért mert a párom már erősen invitál az ágy felé

A grafika szerintem messze csúnyának mondható ( gondolom ez csak a béta miatt van ) , valaki írta , hogy milyen jó a grafika - ember ez jó ? ne viccelj ...
A játék menet . - elsőre elég össze visszaságnak tünt , aztán ahogy telt az idő a gaméban és figyeltem mit csinálnak a többiek úgy értettem meg a gémet és jött meg a kedvem is hozzá. Tegnap este még azt mondtam a haveroknak , hogy ezzel nem érdemes foglalkozni amíg ki nem jön az eredeti , ma már elkezdték letölteni

Szerintem a nagy szintkülömbségeket ( amik ugye adódhatnak még az elején ) leszámítva egész király game lesz ebből .
-
AlyArkhon
őstag
Üdv .
Lehet még béta kulcsot igényelni ? Ha igen akkor hol kell regizni ? Thx előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kompakt vízhűtés
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Annyira nagyon újítani akartak rajta még az utolsó szó jogán , hogy túlzásokba estek és tényleg egy záró darabot hoztak létre 

Bár nem igazán tünt még fel eddig , hogy erősebbek lettünk volna tőle ..