Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
bali777
aktív tag
A magasabb safety rangokkal, főleg az S-sel az a bajom, hogy sokszor nincs senki, akihez besoroljon. Próbálom magam A osztályban tartani. Persze ott a kockázat, hogy oda meg besorol B és C-seket is.
Én a kanyarlevágást sem értem. Tegnap simán nem is kicsi kanyarlevágással előzött meg egy tag rankedben, ahol ugyebár szigorúan veszik a levágásokat, pláne az így történő előzéseket. Nyugodtam mentem tovább rátapadva, biztos voltam az időbüntetésében, erre nem kapott. Ez nem az első fura eset. Lehet valahogy csalni a játékban?
-
bali777
aktív tag
Nem lehetetlen, csak türelem és rutin kell hozzá. Bizonyos pályákon szándákosan rontom az időmérőt, hadd törjék magukat előttem. Ez az esetek 80%-ban sajnos működik is.
A büntetés tényleg katasztrófa. A csávó Japánban beleszáll a boxbejáratba, felrepül, pont a fejemre esik, erre kapok 5 mp büntetést.
Ketten összementek előttem tegnap, kisodródtak, de vissza tudtak jönni, erre illegális előzésért mindkettőt vissza kellett engednem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Gumi és felni topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest