Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulfoldi
aktív tag
A srac nem en vagyok, es o sem vaganykodik evek ota 110-en megy, en meg aztan vegkepp nem, mert csak infot kozoltem. En kb. 75-os erossegen (gyengesegen) tolom, nemi segitseggel le is irtam egy korabbi hszben. A srac meg nem tudom ki, arra jottem ra, hogy F1 ligakat indit meg hogy 110-esen nyomja es assist nelkul. Ettol meg nem esport VB, de nem ugyetlen.
En megneztem a linkelt videot, es az elotte levo 10 karrier videot is, es lattam, hogy kb 1 mp-vel rosszabb idot tudott csak menni ugyanolyan beallitassal amikor nem skillepelte az F2 reszt. Nezz bele te is a junius vegi videoiba, valassz ki egy tetszoleges palyat, nezz meg egy Haasos idomerot vagy teszt programot, aztan nezd meg a linkelt video utanit ugyanazon a palyan, mert akkor kezdte ujra F2 nelkul a Haassal.
Nem zarom ki, hogy tudatosan van igy, de ha igen, akkor miert nem hivtak ra fel a figyelmet, nincs ezen mit titkolni, de amugy mi lehet az indok az eltero vezethetosegre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- iPhone 15 PRO 128GB fekete titán KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 júniusig Apple garancia! Akkumlátor 87%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs