- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
Van már F1 '18-as topik is...

-
tkesy
őstag
1 évad 4 futam következik (Sochi), 100%-os versenytáv, eddig volt egy 3. egy 2. és egy első helyem, (ebben a sorrendben) mostanra viszont megkotlott majdnem minden az első hajtásláncból,- annak ellenére hogy a harmadik hétvégén a futamra már mindenből újat rakattam be,- így végül bevállaltam a büntetéseket és mindenből beépítettem 5.-et. Nomeg váltót is kellett cserélnem, mert az is megadta magát a mostani versenyhétvége 3. szabadedzésének végére...
Amúgy a Q2-ben a 9. lettem, a Q3-at már kihagytam, a futamon meg majd meglátjuk hova tudok visszakapaszkodni... Hát kb így
-
tkesy
őstag
Akkor ott nem stimmel valami, mert a Special Edition-ben az első perctől kezdve elérhető a az MP4/4...
És maga a SP lesz csak elérhető október 17-ig..."F1 2017 Special Edition includes F1 2017 Game and F1 2017 ‘1988 McLAREN MP4/4 CLASSIC CAR DLC’. The Special Edition will be available until October 17th 2017."
-
tkesy
őstag
Ha már karrier: az R&D fejlesztések csak egy szezonra vonatkoznak, tehát a 2 évad elején nullázódik vagy a teljes karrierre?
No meg ki mennyi pontot kap egy szabadedzés végén, ha minden,- a csapot által kitűzött,- teljesítve lett? -
tkesy
őstag
Nálatok miként \ mikor recseg a hang? Nem tudom eldönteni, hogy nálam van valami beállítási probléma vagy a program bug-os, ugyanis amig egyedül vagyok a pályán, vagy több mp a különbség az előttem vagy mögöttem haladó és köztem addig minden oké, de máskor,- főként rajtnál,- egyszerűen semmit nem hallok, mert valami agyontorzított recsegés jön csak a hangszórókból... Kipróbáltam amit lehetett, de sehogy nem jó...

A másik téma: nézegettem a TT setup-okat Ausztráliában, és a top eredmények mind úgy születtek, hogy a hátsó szárny nagyobbra volt téve mint az első...
Ez vajon megint csak egy bug, vagy én maradtam le valamiről? -
tkesy
őstag
Az "Event"-nél hol lehet beállítani, hogy milyen AI szint ellen menjek? Mert most hogy megcsináltam láttam, láttam, hogy 20%-on van, a menüjében nincs viszont, ha meg elkezdem akkor meg inkatív ez az opció (is).
Segal: vagy innen a ph-ról.. kb 9k...
-
tkesy
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Tegnap éjszaka csak a teljesítménytesztet futtatam le, ha akkor próbáltam volna ki, valószínűleg az lett volna az utolsó posztom, mert a család kinyírt volna...

Eddig nem sokat tudtam vele menni, nagyrészt az mp4\4-et próbálgattam Time trial-ban, meg mentem kicsit online... Vannak még gyermekbetegségei, a kormánynál néhány effektet ki majdnem teljesen ki kellett kapcsolnom, mert majd szétrázta a G29-et a program... Indításnál sem a kormány sem a bill nem működik, mígnem alt+tab-ozok egyet, a hang néha totál eltorzul és belassul, majd visszaáll alapra, és mindezt egy körön belül is képes megcsinálni...
Random akadás nálam is van, az online részt meg hát.... inkább hagyjuk... -
tkesy
őstag
-
tkesy
őstag
-
tkesy
őstag
25%-os esős verseny Singapore - alig 1 órája került fel...
-
tkesy
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Itt meg egy 50%-os verseny Spa-ból, vágatlan verzióban...
-
tkesy
őstag
Ezt a videót is érdemes megnézni szerintem, kb 3:30-től láthatóak benne részletesebben az újítások...
Amúgy engem sokkal jobban zavar, hogy nincs benne normális törésmodel, mint az, hogy x éve ugyanazt a grafikus motort foltozgatják...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez vajon megint csak egy bug, vagy én maradtam le valamiről?