Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
De a 2010-es és '11-es példányra kiadott 10-15 ezer forintom bánja.Hál' istennek tavaly és idén nem voltam annyira buta,hogy adtam pénzt ki rá.Bár azt a 22h/villanyt bánom a játékra.Nah jó,talán egy kicsit túlságosan is a földbe tiporom,még nem akarom teljesen leírni,remélhetőleg a 10.-dik patch után sikerül egy jó játékot összedobni júniusra,talán majd akkor meg is veszem eredetibe,mert akkor fogja megérni,de ez i csak egy nagyon talán.Hihetetlen,mekkora galibát tud okozni egy rosszul megalkotott automata mentés rendszer,ami már 4 éve galibát okoz ebben a játékban.És ezt úgy mondom,hogy ismerőseim körében is meg van ez a hiba,akik bánják azt a kevéske 4.000 forintot a játékra jelen pillanatban,a patchek pedig fel van telepítve,tehát akkor miről is beszélünk?Persze most lehet azt mondani,hogy azok az ismerőseim,én pedig én vagyok kalóz példánnyal,de még jobban is jártam így,hogy nem vettem meg,mert a pénzem nem bánja így ugye bár.
Nem kívánom senkinek,se neked,hogy hasonló hibába ütközzön,de majd ha véletlenül sikerül,akkor emlékezz erre

Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Vostro 5459 egyszerűbb játékokhoz (i5, 4 GB VGA, 250 SSD) ! AkciÓÓ!
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Beyerdynamic Dt 1770 Pro 250 ohm fejhallgató eladó
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- ELADÓ: ASUS MAXIMUS VII Ranger LGA1150 alaplap - ritka, gyűjtői darab (+gari/számlás)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest