Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
messi6502
tag
- gyors kör után nem lehet "visszaugrani" a boxba (legalábbis én nem találtam) viszont a repülőrajt-os kezdés meg megmaradt...
Start/ESC utána session options, és ott van három opció, azok közül a felső, valami olyasmi néven, hogy "return to garage".
Én is alig találtam meg, nem értem miért oda tették.A játékhoz: Nekem nagyon tetszik egyelőre.
Amit én is észrevettem a 12-höz képest az a lassú kanyaroknál könnyebben megindul a hátulja, VISZONT szerintem könnyebb megfogni a kocsit ilyen helyzetekben. (legalábbis nekem joy-jal)
Szerintem rengeteg ponton változott előnyére a játék, a büntetés rendszer érezhetően fejlődött és nem büntet meg minden hülyeség után.
Sokat fejlődött a motor is, a 12-ben 80 átlag 70 minimum fps-em volt ultrán/maxon fullhd-ben. Most a szebb grafikával van maxon/ultrán 100-110 fps-em.
Tetszenek a motor és kipufogó hangjai nagyon sokat dob a játék élményen.
Az is nagyon tetszik, ahogy elkezd szikrázni a kocsi, ha leér a földre![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem jobban tetszik, mint a 12!

Új hozzászólás Aktív témák

- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Apple MacBook
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Filmvilág
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Revolut
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ASUS RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X DUAL EVO OC Eladó!
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- AMD A6-5400 félkonfig (FM2) - Alaplap, CPU, RAM, SSD, hűtő
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)