- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djrobaa
aktív tag
Akkor tehát a gépem látható az adatlapomnál. 4.4 Ghz-en megy az FX, hiba mentesen. Prime95, Linx és mindenféle egyéb progiban teljesen stabil. Más nincs húzva. Az op egy Windows 7 Pro 64 bit az összes eddigi updattel együtt. F1 2013 Classic Editionom van amihez külön vettem meg a Classic DLC-ket. Úgy kezdődött, hogy a Scenario módban párszor kidobott a 3. pályánál. Itt még patch nélküli volt a játék. Gondoltam, hogy majd javitják. Jött az első patch, de ugyanugy kidobott, de hozzáteszem, hogy fenn volt a GoC magyaritása. Ekkor gondoltam, hogy talán ez a baj és visszaraktam angolra. Ekkor tovább engedett, de a következő 2 pályából a másodiknál szintén kidobott. Classic módban a Scenariot végig tudtam csinálni ott nem volt gond. Aztán van ez a Season Challange. Ugyanazt játsza amit leirtam. Annyit vettem észre, hogy ha esős a helyszín akkor többször kilép, de nem mindíg. Még futamot nem próbáltam eső-ben.
Semmi mod nincs felrakva, csak maga az alap játék van.
Amikor kilép akkor ez az üzi fogad, hogy a Steam nemtudja elinditani az alkamzást mert már fut.
Frissitettem VGA drivert. Hangkarim egy X-Fi Fatal1ty Extreme Gamer. Ezt is próbáltam 16 bites mintavélezéssel és 24 bitessel is gondolvál, hogy ez is baj lehet. GTA 4, Race 07, CS-S, Crysis 3 mind rendesen megy, soha egy fagyás nincsen. Röviden ennyi lenne.
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- VGA kibeszélő offtopik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest