Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nálam is volt ilyen gond, hogy hiába van minden OCz-va minden lefutott hibamentesen, egyedül a VGA OC-ra volt kényes, és ott vissza vettem kicsit a GPU órajelet azóta nem lépked ki.
Hozzá teszem, hogy mikor egy patch nem jött ki hozzá, akkor 60 órát hibamentesen játszottam. Ahogy kijött a patch már is kidobott, vagy kifagyott a játék... -
ЯΞD
senior tag
Ahogy az előttem szóló is írta kén egy próba tuning nélkül! Hiába megy át a teszteken ha egy software mint f1 nem szereti... A másik, hogy AMD-ket nem ismerem de tán úgy hallottam ott is van ilyen HT HyperThriding vagy mi pl 4mag 8 szálon... Na azt kapcsold ki ha van.
Szerk: ahogy makkai kolléga is írta vga drivert is jó lenne egy korábbi.
-
makkai
aktív tag
szerintem gtx460-hoz felejtsd el a friss drivert.
alapból nagy fps esés van és nekem is sokkal instabilabb volt.
Én visszaraktam a 32x.xx et, nem tudom melyik pontosan de WHQL. most jó, csak coop karriernél dobál ki ugyanezzel a steam üzivel mint neked, de a coop társamat is, szóval tuti a játék hibás a coop karriernél.
Amúgy a GTX 460 topikban a 314.22 -es drivert ajánlják a gtx460-akhoz.
Egy próbát megér szerintem neked is.
A steamet és a játékot is próbáltam újra rakni, de nem változott, úgy hogy szerintem fölösleges ezzel próbálkoznod. -
Első körben próbáld ki, hogy nem húzod a procit, akkor mit ad elő.
Találkoztam már olyan esettel, hogy mindenféle tesztprogram lement hibamentesen, sőt szinte minden program, játék ment gond nélkül, aztán jött egy játék, aminek nem tetszett az OC.
Nem biztos, hogy ez a megoldás, de talán legegyszerűbb ezzel kezdeni a hibakeresést.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kriptovaluták és az adózás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazon Prime Video
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- Építő/felújító topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Canon EF & EF-S objektívek + K&F szűrők
- Canon 90D + 2 akku + portré grip
- Samsung S25 Ultra, 256GB, Titán Black, fóliás, gyári független, ajándék gyári bőr tok+biztosítás
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Samsung Galaxy S24 Ultra - független, garanciás, hibátlan
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest