Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: "Új" gépház
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nálam is volt ilyen gond, hogy hiába van minden OCz-va minden lefutott hibamentesen, egyedül a VGA OC-ra volt kényes, és ott vissza vettem kicsit a GPU órajelet azóta nem lépked ki.
Hozzá teszem, hogy mikor egy patch nem jött ki hozzá, akkor 60 órát hibamentesen játszottam. Ahogy kijött a patch már is kidobott, vagy kifagyott a játék... -
ЯΞD
senior tag
Ahogy az előttem szóló is írta kén egy próba tuning nélkül! Hiába megy át a teszteken ha egy software mint f1 nem szereti... A másik, hogy AMD-ket nem ismerem de tán úgy hallottam ott is van ilyen HT HyperThriding vagy mi pl 4mag 8 szálon... Na azt kapcsold ki ha van.
Szerk: ahogy makkai kolléga is írta vga drivert is jó lenne egy korábbi.
-
makkai
aktív tag
szerintem gtx460-hoz felejtsd el a friss drivert.
alapból nagy fps esés van és nekem is sokkal instabilabb volt.
Én visszaraktam a 32x.xx et, nem tudom melyik pontosan de WHQL. most jó, csak coop karriernél dobál ki ugyanezzel a steam üzivel mint neked, de a coop társamat is, szóval tuti a játék hibás a coop karriernél.
Amúgy a GTX 460 topikban a 314.22 -es drivert ajánlják a gtx460-akhoz.
Egy próbát megér szerintem neked is.
A steamet és a játékot is próbáltam újra rakni, de nem változott, úgy hogy szerintem fölösleges ezzel próbálkoznod. -
Első körben próbáld ki, hogy nem húzod a procit, akkor mit ad elő.
Találkoztam már olyan esettel, hogy mindenféle tesztprogram lement hibamentesen, sőt szinte minden program, játék ment gond nélkül, aztán jött egy játék, aminek nem tetszett az OC.
Nem biztos, hogy ez a megoldás, de talán legegyszerűbb ezzel kezdeni a hibakeresést.
Új hozzászólás Aktív témák

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Synology NAS
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi