- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Három júniusi képem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #4727 üzenetére
Amióta nekem is G27 van én is V-sync el játszom F1 et ,mert egyszerűen muszáj . Ami vicc ,hogy G25 el nem jött elő a rángatás igaz azon nem is volt ledsor.
És bekapcsolt V-sync-el fix 60 FPS olyan sima mint V-sync előtt a folyamatos 90+ FPS V-sync nélkül a 60 FPS mikrolaggosnak tűnik amúgy ez tapasztalat ,próbáltam gyengébb kártyával is ami csak annyit tudott. -
scampolo84
aktív tag
válasz
Motion_Blur #4727 üzenetére
Hogy ne lenne valami elég szmúsz fix 60 fps-el bekapcsolt vsync mellett??
Egyetlen opció ha 120 hz-es monitorod van és nem 60. Amúgy 60 hz-es monitornál is hányás, ha 80-90 fps van és törik a kép vsync nélkül. Szerintem. Aztán ízlések pofonok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest