- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
werszomjas #4722 üzenetére
Próbáld meg ezt: realFFB
A racedepartment-en találtam, anno nekem sokat javított az irányításon. Csak be kell másolni a Neked megfelelő mappából a fájlokat, és felülírni az eredetit. Előtte készíts másolatot!! Ha jól emlékszem, én ezt próbáltam: 7 - Realistic - Medium Tarmac, annyivel jobb volt, mint az eredeti, hogy tovább nem is próbálkoztam. -
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas #4722 üzenetére
Hány fps-ed van? Tudni kell azt, hogy olyan 100 fps fölött összeakad a g27 led sorával a játék és önműködő lesz a kormány. Elég egyszer megugrania. Kapcsold be a VSYNC-et (vertikális szinkronizáció) a grafikus beállításokba, próbáld ki, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest