Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
válasz
GuruZone
üzenetére
Én inkább megvenném a játékot, 3e Ft plusz nem oszt, nem szoroz.
Én is az összes Gp sorozatot végig játszottam, pont elő akartam szedni a Gp1-et de nem találom, meg lehet már a grafikájától hányingerem lenne.
Ja és még anno a neveket is úgy kellett átírni.Ha meg van elküldhetnéd e-mailbe, meg biztos kéne hozzá Dos emulator. -
kovi831
aktív tag
válasz
Steady74
üzenetére
Régóta F1 "rajongó" vagyok.Örülök, hogy végre van olyan F1-es játék ami játszható is.
Régen a Gp4-el nyomtam, de ennél nem volt netes rész, meg már az idő is eljárt felette...stb.Szerk. no meg mire a következő rész kijön, az még tele lesz hibákkal...
Meg mi a garancia arra ha 5 év múlva is csatlakozni akarok, akkor lesz szerver?
Új hozzászólás Aktív témák

- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ja és még anno a neveket is úgy kellett átírni.Ha meg van elküldhetnéd e-mailbe, meg biztos kéne hozzá Dos emulator.
is mennék ha nagyon muszáj.