Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Azt javaslom, hogy az időpontokat a Ligákon belül egyeztessék a tagok, mert félek, ha én írom ki az időpontokat, az nem feltétlenül a legjobb megoldás lesz.
Többen jelezték, hogy mindkét ligában szeretnének indulni. Ezzel csak annyi probléma van, hogy mindkettőben csak 16 hely van, így az lenne a helyes megoldás, ha csak 1-et jelölnénk meg állandó ligának, a másikba (jelentkezés nélkül) beugróként lehetne menni, ha nincs tele a rajtrács...
Én úgy gondolom, hogy hetente 2 futamot lehet megrendezni megfelelő résztvevővel. Egyet hétköznap és egyet hétvégén, hogy mindenkinek legyen lehetősége. Nyilván, az "időmilliomosoknak" mindkét időpont jó lehet, így nagyobb esélyük lesz több pontot szerezni. Sajnos ezzel nem tudok mit kezdeni, kb. lehetetlen olyan időpontot kijelölni, ami mindig, mindenkinek jó lesz...
Nekem pl. a hétköznap este 9 mindig jó, a hétvégi futamokat viszont nem tudom majd rendszeresen látogatni...

-
djrobaa
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Igen ez engem is érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák

- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Autós topik
- E-roller topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- További aktív témák...
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- P16 Gen1 16" QHD+ IPS i7-12800HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyarított bill ujjolv gar
- Okos Playstation 4 Slim 1TB + 50 játék Gold Hen 12.52 PS4 GoldHen!
- Moza Slypod-E motoros slider / motoros monopod
- Raleno LED lámpa szett (bi-color) 2x 19,5 W, állványokkal SZINTE ÚJ
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest